Takläggning och renovering

Material av högsta kvalitet

Materialvalet påverkar både utseende och tidsåtgången för takläggningen. Varje tak är unikt, vilket innebär att det behövs olika mängder förarbete för att fästa taket säkert. Infästning för pannor, ventilation och tätning är faktorer som påverkar.

Pannor och plåt är de vanligaste takmaterialen för svenska hus. Pannorna kan vara tillverkade av både betong och tegel, men tegelpannor är det mer vanligt även om betongpannor generellt sett har ett lägre inköpspris. Fördelen med tegel är att det är ett naturligt material som åldras med värdighet.

Har du plåttak idag men skulle vilja byta till tegel är det som regel möjligt. Tegelpannor utgör en större viktmässig belastning på taket. Det är något som många tak klarar, men det kan är en faktor man måste ta hänsyn till vid byte.

Att byta ut taket eller lägga helt nytt är ett omfattande arbete, men mycket tacksamt när det är färdigställt. Visserligen kostar det både tid och pengar, men ett tak som är lagt efter konstens alla regler håller också i flera decennier.

takläggare Linköping

Takrenovering

Takrenovering är en viktig tjänst för att förlänga takets livslängd och skydda ditt hem från väder och vind. Hos oss får du hjälp med allt från mindre reparationer till totala takbyten. Vi har lång erfarenhet av arbete med olika takmaterial och ger råd anpassade till ditt hus och dess omgivningar. Med vårt kvalitetssäkrade arbete, inklusive omfattande garantier, kan du vara säker på att ditt tak är i bästa möjliga skick. Välj oss för takrenovering i Linköping för optimal avkastning på din investering.

Kontakta oss gärna för en konsultation så tar vi tillsammans reda på vilka typer av takarbeten vi kan hjälpa er med. Vi finns här i Linköping.

Välkommen

Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av takrenovering eller ett nytt tak. 

Kontakt

Svensk Takentreprenad

Telefon: 010-188 87 80

E-post: kontakt@takläggarelinköping.se

Tak som håller i längden