Papptak Linköping

Vi lägger ditt papptak i Linköping

Vi erbjuder professionell takläggning av alla typer av takmaterial - och på alla typer av tak. Detta inkluderar även läggning av papptak, vilket är ett material som är väldigt underskattat.

En professionell läggning av papptak i Linköping i vår regi ger dig en garanti på att det papptak du väljer också blir ett hållbart sådant - och att du får alla de positiva egenskaper vi nämnde på köpet. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så tittar vi närmare på ditt tak och dina förutsättningar!


Fördelar med papptak

Många har förutfattade meningar om papptak och tänker att det handlar om ett material med ytterst begränsad livslängd och som bäst lämpar sig för mindre byggnationer - exempelvis friggebodar. Det stämmer definitivt inte.

Papptak har under senare år haft en enorm teknisk utveckling och erbjuder idag en överlägsen livslängd - men fortfarande till samma låga pris. Ett papptak har dessutom en riktigt bra isolerförmåga och detta medför att du som villaägare kan sänka dina kostnader för uppvärmning på ett radikalt sätt. Pappen stänger effektivt ute kylan, samtidigt som värmen stannar kvar inomhus. Det gör att du också kan dra ner temperaturen, slippa elda för kråkorna och få en skön inomhusmiljö.

En annan fördel med papptak är att de har en låg vikt. Har du ett äldre hus och vill minska belastningen på takets konstruktion så är papptak ett väldigt bra alternativ. Priset är även det fördelaktigt och en stor anledning till att papptak under senare år kommit att bli ett populärt material på svenska villor, byggnader och fastigheter. För en låg kostnad får man ett snygg, stabilt och hållbart tak.

Det enkla underhållet är även det värt att nämna. Väljer du ett papptak så väljer du ett enkelt liv där det enda du behöver göra är att applicera ytbeläggning - exempelvis tjära - med jämna mellanrum. Även det kan du anlita oss för.

papptak Linköping

Papptak Linköping - det enda alternativet för tak med liten lutning

I vissa fall blir också papptak det enda alternativet. Ser man till fastigheter, byggnader och villor med minimal - eller ingen - taklutning så blir papptak en riktig bra lösning. Papptak är ett flexibelt och lätt material att jobba med och det går att anpassa mot olika vinklar och mer komplexa takformer. Ett mer utmanande tak? Anlita oss för läggning av ett papptak och du kommer att få ett snyggt och stabilt tak, det garanterar vi.

Professionell läggning - en garanti för hållbarhet

Att ett papptak är lätt till vikten och att de är flexibelt gör att många privatpersoner väljer att lägga materialet på egen hand. Det kan fungera på mindre byggnader, men handlar det om en villa så blir det sällan en lyckad lösning.

Välkommen

Tveka inte att kontakta oss om du är i behov av takrenovering eller ett nytt tak. 

Kontakt

Svensk Takentreprenad

Telefon: 010-188 87 80

E-post: kontakt@takläggarelinköping.se

Tak som håller i längden