Takläggare Linköping

Kvalitet och kompetens

Om oss

Vi finns äntligen i Sverige. Tio-Tak är från och med nu din takläggare i Linköping och detta vågar vi påstå av den enkla anledningen att vi verkligen vet vad vi gör. Vi tillhör en av Nordens största företag inom takläggning och takreparationer och för oss så handlar det om att kunna leverera högklassiga jobb till schyssta priser.

Något som är möjligt tack vare att vi dels har en egen produktion där all plåt tillverkas i vår egen fabrik i Finland, där våra anställda har en gedigen utbildning och där vi även har en större motorpark i vår ägo. Effektiva jobb av högsta kvalitet är det du som kund kan förvänta dig av oss – oavsett om det handlar om en reparation av ditt befintliga tak, ett byte till ett nytt eller om du vill ha hjälp med en fasadrenovering.

Vi kan även erbjuda dig hjälp med fönster- och dörrbyten och även där så sköter vi på egen hand tillverkningen och kan således garantera att både fönster och dörrar håller absolut högsta kvalitet.

Tio-Tak erbjuder generösa garantier på våra jobb och vi erbjuder alltid en kostnadsfri kalkyl som baseras på en noggrann analys av varje uppdrag vi ställs inför. Vi har goda referenser och du är mer än välkommen att ringa någon av dessa om du vill få en tydligare bild av oss. Titta gärna i vårt album av referensbilder för att se hur det färdiga resultatet kan se ut då Tio-Tak anlitats. Vi ser fram emot att höra från dig.

Välkommen till Tio-Tak!